Yankee Candle vas vabi na Riviero

Yankee Candle vas vabi na Riviero

Yankee Candle nas tokrat vabi v Riviero, med prelepe mestne ulice z morskim utripom. Poletna kolekcija zajema štiri različne vonje, ki poosebljajo lepote in dobrote poletnih mesecev. Če želite ohraniti spomin na vaše počitnice ali še zadnjič zavohati zrele breskve, potem Vam bo kolekcija pisana na kožo. Poleg obeh je na voljo blažilen vonj oliv in mešanica zdravilnega žajblja ter soli. Vsi štirje vonji so v ponudbi že kar nekaj časa in bodo ostali tudi pozno v jesen.  Kar ne preseneča, saj lepo dopolnijo dom tudi v hladnejših mesecih, ki prihajajo. Yankee Candle svečke lahko naročite preko njihove uradne spletne strani ali obiščete katero od luštnih poslovalnic Vonj Narave.

 

Riviera Escape svečka ima dokaj oster, svež vonj zgodnjega jutra na uličicah obmorskega mesta. Zavoha se lahko vonj po morju, le-tega pa dopolnjujejo cvetlične note oleandrov na balkonih domačinov. Je dokaj močan svež a cvetličen vonj, ki je hkrati poznan, a še vedno zanimivo nov pri Yankee Candle. 

 

Yankee Candle Riviera Escape

 

Summer Peach je želja vsakega nadobudneža, ki obožuje vonj breskev. In ravno ta vonj je najbolj primanjkoval v celi liniji Yankee Candle svečk - nežen, ljubek in sadno sladek kot prava breskev. Sadne svečke so lahko precej moteče in intenzivne, česar pri tej sladki breskvi ni. Dejansko se lahko pocedijo tudi sline. Je čudovito uravnovešena med kislim in sladkim, kot bi zavohali zrelo breskev na mediteranski tržnici. Če obožujete vonj breskev, potem je tale svečka obvezen nakup.

 

Yankee Candle Summer Peach


Za konec še dva vonja, ki sta univerzalno uporabna v vsakem delu dneva. Olive & Thyme je odlična mešanica zrelih, mehkih oliv in nežnega timijana, ki božata dušo. Vonj je res eleganten, nežen kot pravo olivno olje. Čudovita kombinacija kar boža po koži kot oljna kopel. Če cenite zanimive, nekoliko neobičajne vonje, bo tale prestavil vaše čutnice v višjo prestavo. 
Sea Salt & Sage je slana a začimbna mešanica zdravilnega žajblja in soli. Vonj je nekaj drugačnega, kot si verjetno predstavljate. Je dokaj sveže slan a s kančkom moških not - kot prestižna kolonjska vodica. Po intezivnosti je vseeno nežna in čutna, popolna spremljevalka ob sproščujoči kopeli z svečkami. Zelo zanimiv vonj za oba spola. 
Yankee Candle Riviera Escape