Nova poletna kolekcija The Last Paradise

Nova poletna kolekcija The Last Paradise

 Kolekciji The Last Paradise so se pridružili novi vonji, ki vas popeljejo na raziskovanje eksotičnih naravnih lepot. Doživite pustolovščino in za trenutek pobegnite v najlepše kotičke sveta!

 Jutra so postala svetlejša, dnevi prijetnejši in daljši. Sončni žarki nas že grejejo, odpirati pa so se že začeli čudoviti barvni cvetovi. Ah, poletje je za vogalom!

 Ali veste, da nam dišeče sveče pričarajo posebne občutke, spomine in domišljijo? Kolekciji The Last Paradise so se pridružili štirje vonji, ki pričarajo čudovito dišečo oazo in prijeten ambient. Z lepimi barvami pa poskrbijo za svežo dekoracijo. Najbolj priljubljene sveče, ki nudijo do 150 ur dišečih užitkov, bodo vsekakor v vašem domu pričarale čudovit vonj in prijetno vzdušje. 

 V barvi sonca blesti Tropical Starfruit. Na soncu dozorele sladke in sočne karambole,  ananas in citrusi, katerih vonjave se mešajo, kot ravnokar obrani sadeži in ponujeni na lokalni tržnici. Sočna grenivka, ananas in note morskega vetra poskrbijo za prvi vtis dišave. Jasmin, lilija, karambola predstavljajo osrednji vonj dišave. Osnovne note vanilje, agava in slive pa se razvijejo nazadnje in pustijo dolgotrajen vtis.

 V barvi čarobnih morskih globin se ponaša Moonlit Cove. Ta poskrbi za umik do skritega zaliva, kjer se na vodi zaiskri mesečina, medtem ko note limonske trave, ingverja in gozdnih rastlin očarajo vaše čute. Prvi vtis vonja pustijo citrusi, limonska trava in ingver. Osrednji vonj dišave predstavljajo portulak, muškatni orešček in mavrični evkaliptus. Dolgotrajen vtis pa pustijo morski jantar in cedrov list. 

 Za vse, ki obožujete magične in mogočne barve vas bo navdušil EXOTIC ACAI BOWL. Čudovita mešanica eksotičnega sadja, zbranega z vsega otoka, naravno sladkega in mešanega z notami kremastega kokosa s pridihom vrtnice in jasmina. Prvi vtis pustijo črni ribez, kokosovo mleko in češnjev sirup. Cvetovi vrtnice, rožnati jasmin in kokosova krema blestijo kot osrednji vonj dišave. Vonj po sadnem zelenju, mošusu in vanilji pa pusti dolgotrajen vtis.

 Najlepša barva sončnega vzhoda je bila navdih za CLIFFSIDE SUNRISE. Nagrada za vaše zgodnje prebujanje: topel vetrič, ki nosi note eksotičnega sadja in cvetja, ko se prva jutranja svetloba odbije od vode. Hibiskus, jagoda in pritlikavi citrusi pustijo prvi vtis. Nektarina, rdeče sadje in geranija poskrbijo za osrednji vonj. Vonj nektarja in praline pa se razvije nazadnje in pusti dolgotrajen vtis.

 S katero dišečo svečo boste poskrbeli za omamno dišeč dom?