NOVI POMLADNI VONJI DESERT SUN

NOVI POMLADNI VONJI DESERT SUN

Yankee Candle z veseljem predstavlja svojo najnovejšo kolekcijo, ki vas bo popeljala na potovanje skozi čarobno puščavsko pokrajino. Odkrijte štiri edinstvene dišave, ki vas bodo objele z naravnimi čudesi in sladkimi trenutki miru.

DESERT BLOOMS: Čarobnost Puščavske Flore

Zaprite oči in si predstavljajte sprehod skozi pisano puščavsko cvetje, kjer se zrak napolni z osupljivimi aromami. Desert Blooms vas popelje na potovanje z nežnimi notami listov vrtnic, ki se prepletajo z eksotičnimi vonjavami kaktusa saguaro in divjega žajblja. Ta sveča je kot nalašč za tiste, ki si želijo pridih narave in svežine v svojem domu.

SWEET VANILLA HORCHATA: Sladka Osvežitev

Po dolgem dnevu raziskovanja puščavskih čudes si privoščite trenutek sladke osvežitve. Sweet Vanilla Horchata je dišava, ki združuje ledeno sladkanost riževega mleka z bogatimi notami kardamoma in vanilje. Ta sladka in hkrati osvežilna dišava vas bo ovila v občutek udobja in zadovoljstva.

STARGAZING: Nočno Nebo Nad Puščavo

Nič ni bolj čarobnega kot opazovanje zvezd nad peščenimi sipinami. Stargazing prinaša ta nepozabni trenutek v vaš dom z mešanico sproščujočih not sivke, evkaliptusa in sladkega vanilijevega sladkorja. Ta dišava ustvarja mirno in spokojno vzdušje, idealno za večere, ko si želite umiriti misli in se prepustiti sanjarjenju.

ALOE & AGAVE: Osvežitev Puščavskega Jutra

Zbudite se s svežino puščavskega jutra z Aloe & Agave. Ta sveča združuje osvežilne note aloje, čajnih listov in modrega lotosa, ki skupaj ustvarjajo čisto in čutno aromo. Idealen za tiste, ki iščejo prebujanje s čisto, svežo energijo in začetek dneva polnega navdiha.

 

Nakupuj zdaj