O nas

Zavedamo se, da so prijeten dom, čarobno vzdušje in prijetne dišave pomembni za dobro počutje. Prav zaradi tega se je leta 2012 pričela naša dišavna pot in postali smo pooblaščeni zastopnik ter uvoznik kakovostnih ameriških dišečih sveč in dišav za dom Yankee Candle® za Slovenijo. Yankee Candle je ena izmed vodilnih blagovnih znamk na svetu, naš cilj pa je, da to postane tudi pri nas.

 

Široka paleta Yankee Candle sveč je na voljo v vseh trgovinah Vonj Narave:

- Vonj Narave CELJE, Gubčeva ulica 4

- Vonj Narave LJUBLJANA, Nazorjeva ulica 6

V jesensko - zimskem času:

- stojnica Vonj Narave v City Centru Celje

- stojnica Yankee Candle v BTC City

 

Naši partnerji, kjer lahko kupite Yankee Candle sveče, so:

- Trgovine 1001 dar

- NAMA 4. nadstropje Coin Casa

- Trgovina Plant v trgovskem centru Murgle

- Trgovina Opal v Novi Gorici

- Trgovine Dr. Natura v Ljubljani in Novi Gorici

- Boutique Daril M@J

 

Svojo ponudbo smo razširili tudi na splet in odprli spletno trgovino www.yankecandle.si. Vemo, da je nakupovanje preko spleta tudi pri nas vse bolj priljubljeno in iz udobja doma najprijetnejše ter najhitrejše. Zagotavljamo vam hitro, enostavno in varno nakupovalno izkušnjo, naše spletne police pa so vedno dobro založene in vredne obiska.

 

Zgodba o uspehu Yankee Candle® sveč

Zgodba sveč in dišav Yankee Candle® se je pričela leta 1969 na Božični dan. 17-letni mladenič po imenu Mike Kittredge je želel svoji mami kupiti božično darilo, vendar si ga ni mogel privoščiti. Odločil se je, da bo stopil nekaj voščenk in tako zanjo naredil svečo. Svečo je videla Mikeova soseda, ki jo je želela kupiti. Z denarjem, ki ga je prejel od sosede, je tako kupil dovolj voska, da je naredil sveči za sosedo in svojo mamo. S tem se je začela pravljica o svečah Yankee Candle®, ki svojo pot sedaj uspešno vijejo po vsem svetu.

S preko 150 različnimi dišavami je podjetje Yankee Candle® postalo največji ponudnik sveč in dišav za dom v Ameriki in Evropi, sveče in ostale dišave pa so na voljo v številnih drugih državah po svetu. 

 

 Kaj je ustvarilo svetovni uspeh Yankee Candle®?

Najbolj pomembna je trajna kvaliteta. Od prvega trenutka, ko se sveča Yankee Candle® prižge pa do zadnjih trenutkov stenja, oddaja vsaka sveča najbolj čist in osvežilen vonj, ki s časom ne izgubi na svoji intenziteti. A Yankee Candle® dišave za dom niso le sveče. Yankee Candle®  vam ponuja tudi osvežilce za avto, čajne svečke, dišeče palčke v steklenici, dišeči vosek in še marsikaj drugega.

Yankee Candle®  pa so tudi raziskave in razvoj - od napovedi dišave in raziskave trga pa vse do razvoja izdelka. Vsaka posamezna Yankee Candle® dišava je skrbno raziskana, da se zagotovi njen uspeh na trgu. Vsi novi izdelki, uvedeni na trg v posameznem letu, dokazujejo prav to.

 

Prodajalne

Trgovina VonjNarave

Nazorjeva ulica 8
1000 Ljubljana
Tel. 030 620 624

 

Odpiralni čas:
pon-pet: 10-18h
sobota: 10-13h

 

Trgovina VonjNarave

Gubčeva ulica 4
3000 Celje
Tel. 03 493 0023

 

Odpiralni čas:

pon-pet: 9-16h
sobota: 9-12h 

Osebna izkaznica podjetja

 

ZARA d.o.o.

Gubčeva ulica 4,
3000 Celje 
Tel. 03 493 00 23
Fax 03 493 00 24

ID: SI44549644
Transakcijski račun:
SI56 0223 2008 9917 109

info@yankeecandle.si
www.yankeecandle.si

 


Smo pooblaščeni zastopnik kakovostnih ameriških dišečih sveč Yankee Candle® za Slovenijo. Ker vemo, da je nakupovanje iz udobja doma najprijetnejše, smo se odločili, da vam našo ponudbo sveč predstavimo tudi na spletu. Nudimo vam hitro, enostavno in varno nakupovanje, naše spletne police pa so vedno dobro založene, zato vas vabimo, da jih obiščete.

 

Zgodba sveč in dišav Yankee Candle se je pričela leta 1969 na Božični dan. 17-letni mladenič po imenu Mike Kittredge je želel svoji mami kupiti božično darilo, vendar si ga ni mogel privoščiti. Odločil se je, da bo stopil nekaj voščenk in tako zanjo naredil svečo. Svečo je videla Mikeova soseda, ki jo je želela kupiti. Z denarjem, ki ga je prejel od sosede, je tako kupil dovolj voska, da je naredil sveči za sosedo in svojo mamo. S tem se je začela pravljica o svečah Yankee Candle, ki svojo pot sedaj uspešno vijejo po vsem svetu.

 

S preko 150 različnimi dišavami je podjetje Yankee Candle postalo največji ponudnik sveč in dišav za dom v Ameriki in Evropi, sveče in ostale dišave pa so na voljo v številnih drugih državah po svetu. 

 

Kaj točno je ustvarilo svetovni uspeh Yankee Candle®?

Najbolj pomembna je trajna kvaliteta. Od prvega trenutka, ko se sveča Yankee Candle® prižge pa do zadnjih trenutkov stenja, oddaja vsaka sveča najbolj čist in osvežilen vonj, ki s časom ne izgubi na svoji intenziteti. A Yankee Candle dišave za dom niso le sveče. Yankee Candle®  vam ponuja tudi osvežilce za avto, čajne svečke, dišeče palčke v steklenici, dišeči vosek in še marsikaj drugega.

 

Yankee Candle®  pa so tudi raziskave in razvoj - od napovedi dišave in raziskave trga pa vse do razvoja izdelka. Vsaka posamezna Yankee Candle® dišava je skrbno raziskana, da se zagotovi njen uspeh na trgu. Vsi novi izdelki, uvedeni na trg v posameznem letu, dokazujejo prav to.