Pričaraj poletje z Yankee Candle novimi poletnimi vonji!

Pričaraj poletje z Yankee Candle novimi poletnimi vonji!

Pričaraj poletje z Yankee Candle! Novi kolekciji Art in The Park so se pridružili trije novi vonji: HAND TIED BLOOMS, TWILIGHT TUNES in BANOFFEE WAFFLE. Uživajte v osvežujočih cvetličnih vonjih, lesnih notah ali sladkem osvežilnem vonju. Dišave za dom so na voljo v različnih velikostih in oblikah - tako lahko odišavite prav vsak kotiček svojega doma!

Nastopil je čas ko vse zacveti in ko se narava obarva v najlepše barve. HAND TIED BLOOMS je dišava, ki bo navdušila vse ljubitelje cvetličnih vonjev!

Zgornje note: vijolične mačehe, limonina lupina, španski bezeg

Srednje note: sivka, vijolice, hijacinta

Osnovne note: rastlina žada, beli mošus, čiste gozdne note

 

TWILIGHT TUNES, dišava, ki je bila ustvarjena po navdihu poletnih koncertov. Zvoki glasbe se v mraku širijo po festivalu in prinašajo vonjave kardamoma, akvamarina in lesnih not.

Zgornje note: akvamarin, hladen kardamom, bergamotka

Srednje note: lilija, cvet jablane, šmarnica

Osnovne note: cedrovina, mah, mošus

 

Kaj je boljšega od okusnega sladoleda na vroč poletni dan? Poslastica z notami svežega vafelj korneta, polnjenega z bananinim sladoledom prelitim z karamelo in čokolado. Dišava BANOFFEE WAFFLE je bila ustvarjena za osebe, ki obožujejo poletne vonje.

 

Zgornje note: bananina krema, ledeno hladna limona, limeta

Srednje note: bananin sorbet

Osnovne note: čokolada, vanilja

Naše resnične, prepoznavne dišave imajo zdaj povsem novo podobo. Kolekcijo Signature odlikuje prvovrstna mešanica sojinega voska in očarljiva ročno ilustrirana embalaža. S temi čarobnimi dišavami z lahkoto ustvarite čudovit pobeg.

Naši novi vonji v Signature kolekciji bodo razveselili vaše čute in poživeli vaš dom. Odpravite se na potovanje po dišavnem spektru in odkrijte dišave, ki osvežijo, pomirijo in očarajo.