Pozdravi pomlad z novo kolekcijo: Art In The Park!

Pozdravi pomlad z novo kolekcijo: Art In The Park!

Že vonjaš pomlad? Pri Yankee Candle smo namreč pričarali sonce in cvetlice z novo kolekcijo Art in The Park! Ta kolekcija vsebuje tri nove dišave, ki so bile ustvarjene po navdihu čudovite narave. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah - tako lahko odišavite prav vsak kotiček svojega doma!

Razsvetlite svoje čute in uživajte v lepotah narave z našo novo ponudbo dišečih sveč v živahnih barvah in z vonjem pomladnega parka. Spoznajte tri nove vonje: Art In The Park, Cucumber Mint Cooler in Watercolour Skies. 

Dišava, po kateri je poimenovana kolekcija, Art In The Park, bo z barvo fuksije poskrbela za popestritev vsakega prostora. Uživajte v živahnih vonjavah umetniškega festivala v parku z notami zelenega jabolka, dišečega cvetja in osnove gladkega lesa. 

Za vse oboževalce svežih vonjev je Cucumber Mint Cooler odlična izbira. Doživite vonj osvežilne pijače z aromami sveže kumare, limone in mete. Popolne za poletni dan v parku.

Watercolour Skies, spekter barv z zanimivimi aromami kašmirja, jasmina in mošusa. Nežen vonj, ki očara vse ljubitelje dišečih sveč.