Vonj po praznikih

Vonj po praznikih

 

yankee-candle-bozicni-vonji

 

Veseli december je čas, ko si mesto nadane praznično ogrinjalo, utripajoče luči razjasnijo zvezdnato nebo, domove pa napolnijo toplina, radost in navdušenje. V najživahnejšem delu leta se poslovimo od starega leta in se veselimo prihajajočega. Praznovanje v krogu najbližjih, druženje, obdarovanje in izrekanje lepih želja je tisto, kar praznike naredi čarobne in nepozabne.

 

Praznovanje božiča in novega leta pa ne mine brez praznične dekoracije, svetlečih okraskov, pisane smreke in seveda daril. Svečano pogrnjena miza, razkošni pogrinjki, dekoracija n vratih, oknih in kaminu ustvarijo prijetne trenutke in v dom prinesejo toplino in veselje. Prazniki pa ne minejo niti brez prijetnih vonjav, ki nas povežejo s spomini na pretekla praznovanja in na ljudi, ki nas obdajajo.

 

Nepogrešljiv aromatični cimet, sočna pomaranča, lesni vonj smreke in vonj domačih keksov… Vse to je zajeto v božičnih vonjih Yankee Candle, ki pričarajo praznično vzdušje kjerkoli in kadarkoli. Lahko izbirate med paleto čutnih in razkošnih šestnajstih božičnih vonjev, med katerimi boste nedvomno našli tistega, ki vam bo polepšal praznike. Božične dišave Yankee Candle so prav tako odlična praznična dekoracija doma, izberete lahko posebne praznične svečnike in gorilnike s prazničnimi motivi. Dišave so prav tako odlično darilo, kakršnega bi bil vesel vsakdo, z njim preprosto ne morete zgrešiti. Pripravili pa smo tudi prav posebne darilne sete, sveče v lični embalaži.

 

Podarite ljubezen, podarite dišave Yankee Candle!

 

yankee-candle-bozicni-vonji