Dišeča velikonočna sladica

Dišeča velikonočna sladica

Velikonočni zajček je v družino dišečih sveč Yankee Candle prinesel najslajši vonj, ki bo popestril letošnje velikonočne praznike in praznično dekoracijo.

 

Ljubitelji sladkih vonjav zagotovo ne boste ostali ravnodušni. Tako kot uživanje čokoladnih jajc spominja na veliko noč, lahko že sam vonj poteši to nostalgijo. Dišeča sveča, Chocolate Eggs, bo vaš dom napolnila z vonjem bogatih in kremnih čokoladnih jajčk, ki ustvarjajo razkošno velikonočno sladico. 

Zgornje note: čokoladni mousse puding, kakav

Srednje note: sadna brusnica

Osnovne note: ekstrakt vanilije

Zgornje note razvijejo prvi vtis vonja, srednje note predstavljajo osrednji vonj dišave, osnovne note se razvijejo nazadnje in pustijo dolgotrajen vtis.

 

Ta dišeča sveča Yankee Candle je idealne velikosti za zapolnitev velikih in majhnih prostorov z vabljivo, resnično dišavo. Velika sveča, ki gori do 150 ur, zagotavlja dolgo odišavljanje prostora in doda prijetno aromo vsakemu domu. Stenj iz naravnih vlaken je ročno poravnan in centriran, da se zagotovi najboljša kakovost gorljivosti. Zahvaljujoč kombinaciji skrbno izbranih dišav, narejenih iz kakovostnih sestavin z vsega sveta, in vrhunskih voskov, ta velika sveča Yankee Candle ustvarja čudovito vzdušje.