Sestavljivo pohištvo po meri

Sestavljivo pohištvo po meri

Ste se že srečali s težavo, ko ste hoteli kupiti omaro, pa je bila premajhna za v vašo sobo, mizo, pri kateri vam je bila všeč jedilna površina (plošča), noge pa bi raje zamenjali z tistimi od mize, pri kateri vam pa plošča ni bila všeč itd. Rešitev je sestavljivo pohištvo, ki je že nekaj časa izjemno popularno. Omogoča izbiro poljubnih kombinacij velikosti, barve in stila pohištva prilagodljivega točno določenemu prostoru in vašemu okusu.

Mednje sodi tudi Flexi linija masivnega pohištva znamke Quadra, ki zajema garderobne omare, regale, jedilne mize in klubske mize. Linijo zaznamujejo klasične čiste linije brez izrazitih detajlov, s preprosto izdelanim podnožjem in zgornjim zaključkom. Pohištvo lahko tako stoji ob bok vsakršnemu stilu in ga je enostavno kombinirati. Prevladujejo umirjeni barvni toni, za ljubitelje barv najbolj izstopa svetlo zelena barva. Posebnost linije so posamezni elementi, ki jih lahko poljubno kombinirate ali pa vso v prostor postavljeni samostojno.

Pohištveno sestavljanko lahko zgradite tako s pomočjo vitrin, knjižnjih regalov ter garderobnih omar. Izberete lahko vrata, predale, steklena vrata, police. Jedilno mizo in klubsko mizico lahko sestavite v štirih korakih: najprej izberete velikost mize, nato debelino plošče, stil nogic in na koncu še barvo. Lahko izbirate med tremi vrstami lesa: bor, bukev ali hrast. 

 

 

Za vse informacije o pohištvu, sestavi, nasvetih kombiniranja ter informacije o zalogi ter možnostih naročila nas lahko pokličete v katero od naših trgovin ali pa nam pišete po elektronski pošti info@vonjnarave.si.