Nova Elevation kolekcija

Nova Elevation kolekcija

Pomladno prebujanje s toplimi žarki, barvnimi cvetlicami in čudovitimi dišečimi svečami iz nove, pomladne kolekcije. Čas je, da dom napolnimo s prijetnim vzdušjem, čudovitimi vonji in elegantnimi dodatki. Nova pomladna ELEVATION kolekcija, ki jo odlikuje modern dizajn, blesti v treh čarobnih vonjih, ki ne smejo manjkati v vašem domu. 

 

Predstavljamo vam Jasmine & Pomelo, Cactus Flower & Agave in Rose Hibriscus. Eleganten slog Elevation kolekcije dopolnjuje čudovit pokrov, ki služi tudi kot pladenj. Z enim, dvema ali tremi stenji zagotavlja enakomerno gorenje in odišavljanje prostora z maksimalnim izkoristkom. Popolna kombinacija vonjav pomaga ustvariti pomirjujoče in čarobno vzdušje v vašem domu. 

 Jasmine & Pomelo vas popelje na cvetoče trte belega jasmina, katerih vonjave dišijo po zraku, pomešane s citrusnim pomelom in lesno belim mošusom. Prvi vtis vonja pustijo beli mošus, aromatično rdeče sadje in pomelo, ki se razvijejo v vonj po jasminu, listu bananovca in orientalske note. Beli mošus, sandalovina in vanilja pa se razvijejo nazadnje in pustijo dolgotrajen vtis. 

Cactus Flower & Agave vas popelje na iskrivo in živahno točko, kjer se puščava stika z morjem. Morske note, trava iz sipin in vodna hijacinta poskrbijo za prvi vtis vonja. Osernji vonj dišave pustijo modra kamilica, kaktusov cvet in aloe vera. Vetiver, morski mah in note mokrih kamnov pa se razvijejo nazadnje in pustijo dolgotrajen vtis. 

Sprostite se z vabljivim in svežim vonjem ob spektakularni sveči Rose Hibriscus. Sočna jagoda, liči in yangmei poskrbijo za prvi vtis. Osrednji vonj pustijo roza hibiskus, cvetovi vrtnice in potonika. Palisander, vednozeleni gornik in breza pa pustijo dolgotrajen vtis.