Materinski dan: 6 idej za darilo

Materinski dan: 6 idej za darilo

 

 

Ste že izbrali darilo, ki ga boste podarili svoji najljubši ženski za letošnji materinski dan? Odločitev ni lahka, kajne? Pripravili smo predloge daril, ki jih bo lahko koristno uporabila in v njih zares uživala.

Izberite darilo, ki ga bo z veseljem uporabljala, obenem pa ji bo prineslo pozitivne občutke in jo spodbudilo, da si vzame nekaj trenutkov zase.

Ženske obožujejo urejeno okolje. Ambient, v katerem se veliko zadržujejo, zelo vpliva na njihovo počutje, zato poskrbite, da bo obkrožena s pozitivnimi dejavniki. Vonj prostora ima na nas izjemen vpliv. Možgani povežejo vonj s spominom oz. čustvom tega trenutka, ta pa vpliva na razpoloženje in tudi produktivnost. 

 

Preseneti jo z dišavo za dom, ki jo bo z veseljem uporabljala dolgo časa!

1) Velika sveča, ki bo poskrbela za do 150 ur dišečih užitkov

-20%

Izbrane vonje, ki jih ženske obožujejo, smo za ta praznik znižali -20%.

2) Darilni set

-20%

4 dišeče sveče v novih pomladnih vonjih, v čudovitem darilnem setu, bodo zagotovo razveselile vsako žensko. 

3) Palčke za odišavljanje prostora 

-20%

Inovativna dišava z novo tehnologijo omogoča enostavno in dolgotrajno odišavljanje prostorov. Vsaka palčka diši do 6 tednov. Trenutno lahko izkoristite odlično ceno, saj so v akciji: "Ta mesec obožujemo" znižane -20%.

4) Scenterpiece kolekcija

Kolekcija je oblikovana, da nadgradi vsakršen stil dekoracije doma. Vključuje električni gorilnik in dišeči vosek, ki se brez ognja povsem varno in hitro stopi ter odišavi prostor.

5) Mini, dišeče in izjemno prikupne sveče

Najnovejša oblika dišečih sveč, ki je na voljo posamezno ali v setu, predstavlja odlično izbiro pri odkrivanju novih voljev, hkrati pa so lahko krasno darilo!

 

6.) Zavita darila imajo svoj čar, a s kančkom izvirnosti lahko ustvarite čudovit darilni paket!

Košaro napolnite z dobrotami, ki jih obožuje in izdelki, ki jih bo z veseljem uporabljala. Sreča je zagotovljena! :)