Yankee Candle te pelje v tropski raj!

Yankee Candle te pelje v tropski raj!

The Last Paradise kolekcijo predstavljajo štirje čudoviti vonji.

 

Prvi vonj, po katerem se imenuje kolekcija, The last Paradise, predstavlja raj z eksotičnimi notami sadja in cvetov deževnega gozda, ki vas vabijo v dišavno izkušnjo, kot nobena druga.

Listi džungle, zeleno jabolko in hibriskus pustijo prvi vtis vonja, osrednji vonj predstavljajo osmant, divja trava, orhideja, mimoza, plumerija. Osnovne note, vijolica, beli mošus in mah, pa pustijo dolgotrajen vtis.

Bora Bora Shores te popelje med neokrnjene plaže z nežnimi vonji sladkega sadja in tropskih cvetlic, medtem ko vas spremlja rožnat sončni zahod.
Limonin sladkor, kumkvat, hibiskus pustijo prvi vtis vonja, osrednje note pustijo monoi, cvet Bore Bore, frezije in papaja. Dolgotrajen vtis pa pusti vonj z notami svetlega lesa, sladkorni trs in sadni mošus.

Coconut Rice Cream predstavlja sladko, kremno poslastico z notami aromatičnega riža in dišečega kokosa - svežo pripravljeno na otoški tržnici.
Prvi vtis vonja pustita bambusov riž in riževa para. Osrednji vonj predstavljajo kokosov riž in note vodnih cvetlic. Vonj po sandalovini, vanilji, orientalskih notah in morskem mošusu pa se razvijejo nazadnje in pustijo dolgotrajen vtis.

Z vonjem Beach Escape pa boste odkrili senco pod palmami, kjer lahko uživate v mirnem pogledu na ocean. Note morskega zraka dopolnjujejo cvetlice in lesne arome - popoln način, ki odraža vaš dan v raju.
Prvi vtis vonja pustita ozon in vodna zelena palma, osrednji vonj predstavljajo morski otok, šmarnica, jasmin in regrat, dolgotrajen vtis pa pustijo ječmen, trava, mošus in lesne note. S katerim vonjem si boste pričarali popoln odih?