Koliko časa bo gorela vaša sveča?

Koliko časa bo gorela vaša sveča?

Gorljivost sveč je ključnega pomena, saj nihče ne želi sveče, ki bi v trenutku izgorela. In ravno gorljivost je ena od lastnosti Yankee Candle sveč, ki jih ločuje od konkurence in obenem postavlja na mesto najbolj priljubljenih dišečih sveč na svetu.

Nedvomno se vam je že dogodilo, da ste kupili svečko in je v hipu izgorela, ali pa ste se odločili, da preizkusite naše sveče, pa ne veste, koliko časa boste lahko uživali v njenem prekrasnem vonju. Na enem mestu smo zbrali vse naše dišeče sveče in voske, da boste jih boste lažje primerjali med sabo in se tako hitro odločili, katero boste izbrali.

Kako dolgo bo gorela sveča, ki ste jo izbrali?

Kako izbrati velikost svečke in za kakšen prostor je primerna?

Svetujemo vam, da najprej ocenite velikost prostora. Za ogromne odprte prostore majhne svečke vsekakor ne morejo zadostovati, medtem ko bo velika sveča v manjši sobi morda preveč intenzivna. Intenzivnost svečk je odvisna tudi od vonja, sadni vonji ter vonji hrane in začimb so močnejši od cvetličnih in svežih. Poleg velikosti prostora je pomemben tudi čas, koliko časa boste imeli prižgano svečko. Svečke morajo za idealno uporabo in popoln izkoristek goreti toliko časa, da se stali celotna površina, kar pa je v kratkem času nemogoče.