Product was successfully added to your shopping cart.

Najbolj dišeče valentinovo!

Dan ljubezni vedno diši po slastni čokoladi in opojnih cvetlicah ter seveda Yankee Candle dišečih svečkah. Podarite svojim ljubljenim šopek, ki nikoli ne bo uvenel in trajal veliko dlje. Cvetlične vonje dopolnjujejo romantični elegantni darilni seti, s katerimi boste 14. februarja svoje najdražje navdušili in jim sporočili, da jih imate nadvse radi!

Najbolj dišeče valentinovo!

Romantiko najbolj opisujejo cvetlice in svečke in prav oboje združuje v svojih dišavah Yankee Candle. Cvetlični vonji so nežni, prijetni, mehki in prebujajo metuljčke v trebuhu in zaljubljenost do ušes. 

Za Valentinovo smo izbrali štiri vonje: klasiko svežih vrtnic Fresh Cut Roses, nova pomladna vonja iz kolekcije Sunday Brunch Sweet Morning Rose in Blush Bouquet ter moderen in hkrati zapeljiv vonj češnjevih cvetov Cherry Blossom

                        

 

Valentinovo kolekcijo dopolnjuje štirje darilni seti. V tradicionalno valentinovo barvo je odet darilni set s tremi svečkami in svečnikom, nežna rožnata barva in cvetlični potisk pa zaznamujejo darilni set 18 čajnih svečk, darilni set 4 svečk, darilni set male sveče v steklenici in treh svečk.

 

                                               

Kategorija: Novice

Komentiranje je izklopljeno.