Product was successfully added to your shopping cart.

Dišave v kozarcu se vračajo!

Vsi, ki ste oboževali dišeče sveče v steklenici, pozor. Vračajo se v velikem slogu! Naša bogata ponudba različnih oblik se širi, elegantna oblika svečk v dveh velikostih je najboljša izbira za vse, ki prisegate na moderen, minimalističen dizajn.

Dišave v kozarcu se vračajo!

Vsi, ki ste pogrešali dišeče sveče v steklenici, pozor. Vračajo se v velikem slogu! Naša bogata ponudba različnih oblik se širi, elegantna oblika svečk v dveh velikostih je najboljša izbira za vse, ki prisegate na moderen, minimalističen dizajn. 

Dišeče sveče v kozarcu odlikuje sodoben videz in elegantna oblika, ki jo rišejo enostavne linije. Čeprav so Yankee Candle nalepke na svečah izjemno lepe, mnoge moti, če jim ne pašejo k njihovem dizajnu, dekoraciji ali stilu. In ravno to težavo dišave v steklenici odpravljajo, saj se lahko nalepko enostavno odstrani in tako pridobi še kanček več sofisticiranosti. Svečke so tako kot nalašč za dekoriranje različnih prostorov, še bolj tudi posebnih dogodkov, kot so rojstni dnevi in poroke.

Na voljo sta dve velikosti, mala sveča v steklenici (do 45 ur gorenja) in srednja sveča v steklenici (do 95 ur gorenja) v osmih različnih vonjih: Soft Blanket, Lemon Lavander, Black Coconut, Peony, Clean Cotton, Turquoise Sky, Vanilla, Black Cherry.  

Kategorija: Novice

Komentiranje je izklopljeno.