YC palčke polnilo HOLIDAY HEARTH

YC palčke za odišavljenje prostora HOLIDAY HEARTH
Obstojnost: do 6 tednov

Vonj: HOLIDAY HEARTH
Prijetno druženje ob kaminu, obdanim s prazničnim okrasjem… toplim, začinjenim in sladkim kot čarobnost tradicionalnih praznikov.

15,90 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
1629528

O vonju

HOLIDAY HEARTH: Prijetno druženje ob kaminu, obdanim s prazničnim okrasjem… toplim, začinjenim in sladkim kot čarobnost tradicionalnih praznikov.

Zgornje note: janež, cimet, nageljnove žbice
Srednje note: gardenija, cedrovina, hrastov mah
Osnovne note: topel mošus, vaniljeva krema

Zgornje note razvijejo prvi vtis vonja, srednje note predstavljajo osrednji vonj dišave, osnovne note se razvijejo nazadnje in pustijo dolgotrajen vtis.

Palčke za odišavljenje prostora

Inovativna dišava z novo tehnologijo omogoča enostavno in dolgotrajno odišavljanje prostorov. Palčke so predhodno odišavljene, brez posebnega dodajanja olj kot pri običajnih dišečih palčkah. Elegantna podoba treh različnih dizajnov keramičnih posodic se odlično prilega vsakršnemu stilu in bo v vašem domu postala odličen dekorativni element. Osnovni paket vsebuje dekorativno posodico in pet odišavljenih palčk pakiranih v embalažo, ki se popolnoma zapre in preprečuje uhajanje dišave. Vsaka palčka odišavi prostor do 6 tednov. Uporaba je enostavna: v posodico postavite 1-2 palčki, nato pa preostale dodajajte poljubno glede na želeno intenzivnost vonja oziroma velikost prostora. 

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!