Product was successfully added to your shopping cart.

Vrnitev legendarnih vonjev!

Ob 50. obletnici znamke Yankee Candle predstavlja klasičnih vonje - legendarne vonje, ki se vračajo v omejeni izdaji za omejen čas. Spoznajte klasične vonje HONEYDEW MELON, RAINBOW'S END in ORANGE DREAMSICLE.

Vrnitev legendarnih vonjev!

Da bi obeležili takšen pomemben jubilej, se je znamka Yankee Candle odločila za ponovno lansiranje peščice izbranih in priljubljenih vonjev zadnjih 50. let. Vsak izbrani vonj obuja nostalgijo in spomine iz preteklosti ter daje uporabnikom možnost preizkusiti selekcijo pravih klasičnih vonjev zadnjih petih desetletij, ki so jih ustvarili Yankee Candle strokovnjaki.

Izbrani vonji se bodo sezonsko zvrstili preko celega leta in bodo na voljo zgolj v omejeni izdaji ter v obliki velike steklenice s prav posebno jubilejno zlato obarvano nekoliko posebno vizualno podobo.

 

                                      

LEGENDE, KI SE VRAČAJO!

HONEYDEW MELON (iz leta 1980): vonj hladne na koščke narezane in s soncem obsijane zrele melone.

 

                                pastedGraphic.png

 

RAINBOW’S END (iz leta 2000): spokojno zatišje pred nevihto - čudovit pomirjujoč in osvežilen vonj svežega podeželskega zraka.

 

 

                                pastedGraphic_1.png

 

 

ORANGE DREAMSICLE (iz leta 2010): najljubša otroška poletna sladica, ki je nikoli ne prerasteš - hladna mešanica pomaranče in vaniljevega sladoleda.

 

 

                          pastedGraphic.png

 

 

 

Kategorija: Novice

Komentiranje je izklopljeno.