Pričaraj si popolno božično vzdušje z novo kolekcijo: Magical Christmas Morning

Pričaraj si popolno božično vzdušje z novo kolekcijo: Magical Christmas Morning

Tokrat ti predstavljamo novo božično kolekcijo: Magical Christmas Morning. Čarobno kolekcijo predstavljajo štrije vonji. Od prijetnega vonja zizelenih rastlin, prvih snežink, božičnih začib, do sladkega vonja v kombinaciji sadja, vanijije in sladkorja pa do tradicionalnega vonja, ki pušča vtis nostalgije z mešanico tradicionalnih božičnh vonjev.


Singing Carlos v tipični praznični zeleni barvi skriva harmonijo sadja, zimzelenih rastlin in začimb, ki skupaj ustvarja božično melodijo. Nežen, čudovit vonj. Prvi vtis razvije mandarina in evkaliptus, osrednji vonj predstavljajo jelka, brin in nageljeve žbice, dolgotrajen vonj pa pustijo robide, cedrovina in bor. Kombinacija, ki v dom prinese brezskrbno, prijetno vzdušje.


Prve snežinke so vedno nekaj posebnega, kajne? Surprise Snowfall v beli barvi spominja na poplesavanje prvih snežink, ki popestrijo hladen zimski zrak s svežino verbene, srebrne smreke in zimskega sadja. Svež, čudovit vonj, ki najprej razvije note verbene, bezga in rožmarina. Srednje note pustijo vtis divjega maha in srebrne smreke, osnovne pa hinokijevega lesa in bele cedre. S svojim čarobnim vonjem nas popelje v čudovito kočo na božično jutro, ko pri odprtem oknu vonjamo čist vonj snežink v družbi zimzelenih rastlin in čudovitih zimskih začimb.


Christmas Morning Punch, v znameniti rdeči barvi predstavlja vonj, ki bi ga lahko opisali kot spektakularno mešanico rubinkastega jabolka v družbi s sladkim granatnim jabolkom, jagodami in brusnicami. Vonj, ki ga lahko skoraj okusimo kot slavnostno pijačo, ki je všeč celi družini. S svojo prijetno sladkobo predstavlja sladico na božično jutro za piko na i. Prvi vtis vonja pusti granatno jabolko s črnim ribezom in bergamotko. Jagoda in brusnica predstavljata osrednji vonj, nazadnje pa vonjamo sladkor in vanilijo, ki pustita dolgotrajen vtis. Čudovito.


Tradicionalno odpiranje daril na božično jutro, ob romantičnem vzdušju, ki ga pričara ogenj v kaminu, prostor pa je obdan v čudovite božične okraske. Če bi želeli sliko opisati z vonjem, bi bil Holiday Heart popolna izbira. S toplim vonjem, nežnostjo začimb v sladkobni harmoniji pričara najlepše božično jutro. Janež, cimet in nageljnove žbice pustijo prvi vtis vonja, srednje note razvije gardenija, cedrovina in hrastov mah. Osnovne note z dolgotrajnim vtisom pa predstavlja topel mošus in vanilijeva krema.


Še čisto malo je do Božiča! Hitro izberi čarobno dišečo svečo, ki bo praznike naredila še lepše.