Product was successfully added to your shopping cart.

Vabljeni na pomladni Sunday Brunch

Okusite povsem novo pomladno kolekcijo, ki obuja spomine na vedno bolj popularno sobotno gurmansko druženje z družino in prijatelji. Prebuja sproščene in razkošne kulinarične trenutke ter navdušuje s prijetnimi aromami slastnih dobrot in šopkom dišečih cvetlic.

Vabljeni na pomladni Sunday Brunch

Vonji nove pomladne kolekcije so omejene izdaje in so na voljo v treh različnih velikostih: mala, srednja in velika steklenica v značilni Yankee Candle lekarniški obliki. Kolekcijo dopolnjujeta tudi dva darilna seta s cvetlično podobo, primerno za več različnih priložnosti: darilni set s štirimi vzorčnimi svečkami in set s tremi vzorčnimi svečkami ter malo svečo v steklenici.

Kolekcija ima prav posebno vizualno podobo s prenovljenim logotipom znamke ter posebej oblikovano elegantno nalepko z zlato obrobo, zaradi česar je bolj opazna in hkrati ločena od ostalega rednega nabora Yankee Candle vonjev.

 

POMLADNI VONJI SUNDAY BRUNCH

BLUSH BOUQUET: vabljive rožnate potonike, lilije in citrusovi cvetovi ustvarjajo unikaten razkošen namizni šopek

Zgornje note: češnjev cvet

Srednje note: potonika, lilija, dišeči grahor

Spodnje note: ambra

 

FLORAL CANDY: barvite cvetlice, ki jih prekriva sladkor in nežno objema slastna kremna glazura

Zgornje note: sladkor, breskov nektar, rdeči ribez

Srednje note: nežni cvetovi jasmina, bezeg, rožnati okrasni kovačnik

Spodnje note: sladka vijolica

 

SWEET MORNING ROSE: ljubka rožnata slaščica okrašena z nežnimi listi vrtnice - umetniška sladka pika na i

Zgornje note: cvetovi hruške, rožnata voda

Srednje note: sladkorni listi vrtnic, lilija, Ylang Ylang

Spodnje note: pudrnat mošus, sladkorne penice

 

BELGIAN WAFFLES: lahkotna in puhasta, topla in zlato obarvana mešanica - kot priljubljen klasični hrustljavi vafelj s stopljenim maslom

Zgornje note: praženi pekan orehi, vanilja

Srednje note: testo za vaflje, kanček cimeta, stopljeno maslo

Spodnje note: stepena sladka smetana

  

Kategorija: Novice

Komentiranje je izklopljeno.