Product was successfully added to your shopping cart.

PRAZNUJTE Z NAMI: One Together - VONJ LETA 2019

Yankee Candle letos praznuje že 50. obletnico znamke in ob tem prav posebnem jubileju prvič predstavljamo EKSKLUZIVNI VONJ LETA 2019! One Together dišava, ki bo na prodaj le v tem letu s posebnim dizajnom ter zgolj v eni velikosti, je ‘must have’ za vse Yankee Candle navdušence in ljubitelje dišav za dom!

PRAZNUJTE Z NAMI: One Together - VONJ LETA 2019

Prvič v zgodovini znamke Yankee Candle predstavlja poseben vonj leta, ki bo prisoten celo leto v omejeni izdaji in na voljo zgolj v obliki velike sveče v steklenici. Dišava predstavlja individualnost v okviru sodobne družbe, uživanje v vsakem trenutku in je povsem drugačna od klasičnih Yankee Candle vonjev.

Yankee Candle z ekskluzivnim vonjem potrjuje svojo dolgoletno kakovost in se s ponosom v ospredje dišav za dom postavlja kot znamka s tradicijo in ki je vedno v koraku s svetovnimi trendi, saj so VONJ ONE TOGETHER ustvarili posebej izbrani Yankee Candle strokovnjaki za trende. Oblika steklenice je značilna ‘lekarniška’, velik jubilej pa zaznamuje zlata barva pokrova ter dizajna, ki je tokrat minimalističen, brez fotografije. Na voljo je samo v obliki velike sveče v steklenici.

                                                             

 

ONE TOGETHER: ekskluzivno mešanico mandarin, nektarin, sandalovine ter cvetlično noto nočne lepotice dopolnjujejo note lesa, usnja in ambre.

Zgornje note: mandarina, črni poper, nektarina

Srednje note: nočna lepotica, zvezdasti jasmin, šeboj

Spodnje note: usnje, sandalovina, ambra

                                                                                  

VONJ LETA ONE TOGETHER je ekskluzivno na voljo v trgovinah Vonj narave na Nazorjevi ulici 6 v Ljubljani ter Gubčevi ulici 4 v Celju, na prodajni stojnici v ljubljanskem Cityparku in v spletni trgovini na www.yankeecandle.si.

Kategorija: Novice

Komentiranje je izklopljeno.