Product was successfully added to your shopping cart.

Najlepše božično darilo!

Odpiranje daril na božično jutro ni vznemirljivo le za otroke, vsak z navdušenjem odkrije, kaj so mu namenili njegovi najbližji in obenem kaj mu želijo v naslednjem letu. Ni treba veliko, dovolj je zgolj pozornost, s katero pokažeš, da imaš nekoga rad, ga ceniš in tudi dobro poznaš. Da boste priklicali nasmeh na obraz svojih najdražjih si preberite, zakaj so dišeče sveče najlepše možno darilo!

Najlepše božično darilo!

Če ste vsako leto v zagati, kašno darilo podariti, vam obljubimo, da z dišavami nikakor ne morete zgrešiti. Parfumi so zelo osebni in jih je težko kupovati, pri dišavah za dom pa je drugače. Še posebej, ker imamo pri Yankee Candle tako zelo širok spekter vonjev in oblik dišav. V prazničnem času vsekakor prevladujejo božični vonji in letos so se skupini kar dvajsetih prazničnih vonjev pridružili še 4 novi vonji iz letošnje udarne elegantne in povsem nove linije Elevation. Najbolj priljubljeni vonji so Home Sweet Home, Cinnamon Stick, Christmas Eve in Christmas Cookie

Za vse, ki nimate žilice, potrpljenja ali časa zavijanja daril, Yankee Candle vsako leto pripravi čudovite božične darilne sete, na katere dodate le preprosto mašnjico in posvetilo in že ga lahko nastavite pod božično smreko. 

Zakaj je dišeča sveča najlepše možno darilo?

* je elegantno in prefinjeno darilo

* vonj vpliva na spomin in prikliče prijetne skupne trenutke

* ima uporabno vrednost in se na njem ne nabira prah

* ne privoščite si jo vsak dan in je zato bolj ekskluzivno darilo

* odlično sovpada v praznični čas

* lahko ga podarite prav vsakomur

 

                 

 

Kategorija: Nasveti

Komentiranje je izklopljeno.