Product was successfully added to your shopping cart.

Kolekcija COASTAL LIVING

Celo leto sanjamo o tednu ali dveh poletnih počitnic, kjer so v prvem planu sonce, morje in vroč pesek. Zakaj letos ne bi morja vonjali že pomladi in kar celo leto?

Kolekcija COASTAL LIVING

Pomladna kolekcija Coastal Living

 

Celo leto sanjamo o tednu ali dveh poletnih počitnic, kjer so v prvem planu sonce, morje in vroč pesek. Zakaj letos ne bi morja vonjali že pomladi in kar celo leto? Predstavljate si bučanje valov ob bele skale, nežno toplo sapo s pridihom soli ter občutek mehke mivke med stopanjem po obali in lesenem pomolu.

Yankee Candle je poskrbel za pravo morsko dogodivščino. Predstavlja štiri nove vonje, katerih navdih je bila omamna mešanica soli, cvetlic in lesnih not, kombinacija dišav, ki vas popeljejo naravnost na obalo.

Osvežite si svoj dom z nežnimi cvetlicami iz vrta tik ob morju, v mislih prepotujte peščene sipine in se nadihajte svežega zraka, uokvirite razigrane poletne spomine ter se podajte na sladko slano avanturo. Svečam v vseh oblikah se tudi tokrat pridružujejo zanimivi darilni seti, tokrat set z desetimi čajnimi svečkami ter čudovita elegantna darilna škatlica s pentljo.   

Yankee Candle

Komentiranje je izklopljeno.