Product was successfully added to your shopping cart.

Inovativna dišava za avto Charming Scents

Yankee Candle vas odpelje na dišeče popotovanje z novo inovativno dekorativno dišavo za avto, ki bo popolnoma spremenila način odišavljenja avtomobilov. Charming Scents sestavlja elegantni kovinski obesek v treh različnih dizajnih in menjajoči vložki v osmih vonjih.

Inovativna dišava za avto Charming Scents

Običajne, neprivlačne, največkrat plastične reklamne dišave za avto so tako pozabljene! Če se radi okrasite z nakitom, bi lahko rekli, da je od sedaj naprej na voljo tudi ‘nakit’ za avto. Predstavljamo trendi kovinski dišeči obesek za avto Charming Scents.

Kovinski obesek je namenjen dolgotrajni uporabi z možnostjo menjave polnila in s tem vonja. Menjava vložkov je preprosta, obesek se po zaprtju samodejne zaklene, kar preprečuje, da bi vložek med uporabo padel ven. Obesek na rinki, ki spominja na ogrlico, se enostavno nastavi okrog vzvratnega ogledala. Na izbiro so trije različni elegantni kovinski dizajni (linearni, geometrijski in kvadratni) ter 8 različnih vonjev keramičnih vložkov. Vložki so obstojni vse do 30 dni.

Paket dišave Charming Scents vsebuje kovinski obesek, obesek iz brušenega niklja z logotipom znamke Yankee Candle® ter odišavljeno keramično ploščico vašega najljubšega vonja.

 

 

Komentiranje je izklopljeno.