Product was successfully added to your shopping cart.

Nova podoba, novi vonji GEL KROGLICE

Ne veste, kako bi odišavili dom, ko vas ni doma? Se sprašujete, kaj narediti, da bo vaša omara in kopalnica vedno prijetno dišala? Izberite inovativno dišavo brez gorenja, povsem varno in hkrati večnamensko. Gel kroglice, ki imajo novo preobleko in nove dišeče različice.

Nova podoba, novi vonji GEL KROGLICE

 

Gel kroglice je dišava namenjena majhnim prostorom, kot so omara, garderoba, kopalnica, lahko pa jo namestite celo v avto, šotor ali počitniško prikolico. Dišeče perlice so enostavne za uporabo, povsem varne in odišavljajo prostor najmanj 30 dni. Navdušujejo pa tudi z dejstvom, da poleg odišavljanja vaših prostorov, nevtralizirajo tudi neprijetne vonjave. Uporaba je enostavna: dišavo aktiviramo z odstranitvijo zaščitne folije. Kroglice s krčenjem oddajajo prijeten vonj in ko se popolnoma skrčijo, takrat veste, da je čas za zamenjavo lončka.

Dišava je dobila novo elegantnejšo nalepko z novim logotipom znamke, hkrati pa se je razširilo število izbranih vonjev. Na voljo so vonji: Black Coconut, Clean Cotton, Warm Cashmere, Black Cherry, Pink Sands, Cherry Blossom, Dried Lavender & Oak, Fluffy Towels, Red Rasberry in Lemon Lavender.      

                                                                  

Kategorija: Novice

Komentiranje je izklopljeno.