Product was successfully added to your shopping cart.

Utrinki z blogerske konference #BBMULJ

Yankee Candle dišave smo letos prvič predstavili na lepotni blogerski konferenci Beautiful Bloggers Meet Up, ki jo je organizirala lepotna poznavalka in blogerka Nika Veger. Pokukajte, kaj smo pripravili udeleženkam ter kakšno Pop up stojnico smo imeli.

Utrinki z blogerske konference #BBMULJ

Letošnja blogerska konferenca BBMU je bila že tretja zapovrstjo, vsakič znova Nika Veger, ki svoje lepotne vsebine ustvarja na Beautyfull Blogu, poskrbi za zanimiva izobraževanja in delavnice v okviru blogov, urejanja, pisanja ter družabnih omrežij. V okviru konference je najbolj pričakovana in vznemirljiva posebna Pop Up stojnica, nakateri se predstavijo različne blagiovne znamke. Letos smo se tržnici pridružili tudi mi in predstaviil novo kolekcijo The Perfect Christmas.

 

Na vsekakor najbolj dišeči stojnici smo poleg nove božične kolekcije predstavili še druge božične vonje, za vse lepotne blogerke pa smo pripravili še darilce, svečke, da jih bodo lahko preizkusile. Dogajanje na stojnici je bilo še posebej živahno zaradi posebne nagradne igre, ki smo jo priredili. Udeleženke so se lahko preizkusile v igrici 'Nos', v kateri so z zavezanimi očmi ugotavljale katere sestavine se skrivajo v novih božičnih vonjih. Več utrinkov dogajanja in našo lepo stojnico si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

 

  

 

 

 

      

 

 

 

Avtor fotografij: Marko Delbello Ocepek

Komentiranje je izklopljeno.