5 razlogov, zakaj obožujemo kolekcijo Scenterpiece

5 razlogov, zakaj obožujemo kolekcijo Scenterpiece

1. Hitro in enostavno:

Menjava voska je veliko bolj enostavna kot pri običajnih voskih, saj jih lahko v trenutku zamenjate, brez da bi čakali, da se posodila z voskom ohladi. Posodica se namreč ne segreje na enako temperaturo kot vosek. Tako jo lahko zamenjate v trenutku in večkrat dnevno, odvisno od razpoloženja. Brez potrebnega dolgotrajnega odstranjevanja voska iz gorilnika.

 

2. Intenzivno:

Na izbiro imate za zdaj kar sedemnajst različnih vonjev, ki pa so enako intenzivni in dolgoobstojni kot običajni voski, ki se topijo s pomočjo ognja. En vosek zadošča za do 24 ur gorenja, kar je trikrat več od običajnih voskov. Vonj se v prostoru počasi sprošča, medtem ko se topi v posodici. 

 

3. Varno in uporabno:

Bi radi odišavili dom, medtem ko vas ni doma? Brez problema. Kolekcija Scenterpiece je povsem varna za uporabo čez cel dan, tudi ponoči, saj je gorilnik elektronski in brez odprtega plamena. Električni gorilnik enostavno le priključite na elektriko in vaše stanovanje bo v trenutku odišavljeno. 

 

4. Dekorativno: 

Gorilniki so lične oblike, elegantni, a hkrati subtilni, tako da se prilegajo prav vsakemu stilu vašega doma. Na voljo je 5 gorilnikov, v različnih barvah in oblikah, ki so narejeni iz keramike. Z gorilnikom lahko poživite stranski kotiček vaše sobe, ga postavite kot osrednji element na mizo ali pa ga postavite na hodnik, da bo vonj prehajal iz sobe v sobo.

 

5. Kakovostno:

Trendi v svetu dišav narekujejo vedno nove izdelke, vonje in oblike. Yankee Candle se vedno skuša približati potrebam in zahtevam svojih uporabnikov, zato stremi k najboljšemu. Uporabljajo najboljše sestavine in dišave, ki so karseda podobne pravim cvetlicam, sadjem ali začimbam. V dišave so vključeni naravni ekstrakti, prav tako so stenji narejeni iz naravnih vlaken.