Yankee Candle senčniki, svečniki in izparilniki

Yankee Candle senčniki, svečniki in izparilniki

Yankee Candle v svojih izdelkih poleg v prvi vrsti kakovosti, združuje tako funkcionalnost kot estetiko. Ne samo da svečke odlično dišijo, ampak služijo tudi kot lepa dekoracija, ki jo lahko pogostokrat in hitro zamenjamo. Piko na i pa dajejo prijetnim dišavam tudi različni, pisani in atraktivni svečniki in izparilniki, ki so večinoma namenjeni vzorčnim svečam, čajne svečkam in dišečim voskom, saj jih samostojno ne moremo uporabljati. Narejeni so iz keramike ali stekla, kolekcije pa vsebujejo različne oblike in velikosti. Sveče lahko okrasimo tudi s senčnikom in pokrovom za svečo, ki poleg dizajna zagotavljata lepšo in enakomernejšo gorljivost in razpršeno in pridušeno svetlobo.

Izparilniki: namenjeni so za taljenje dišečega voska v obliki tortic. Na vrh izparilnika se položi vosek, na spodnji del izparilnika pa se namesti neodišavljeno čajno svečko. Z gorenjem čajne svečke se vosek topi in prične oddajati hitro dišavo. Vosek se stopi in strdi precej hitro. Če kombinirate več voskov hkrati (po delček voska od dveh ali treh vonjev) si lahko ustvarite poseben, unikaten vonj. Paziti morate, da izparilnika ne premikate, medtem ko je vosek še v tekoče stanju ter vosku nikoli ne smete dodajati vode. Namesto dišečega voska se lahko izparilnikih uporabljajo tudi za eterična olja.

 

yankee candle senčnik

 

Senčniki: Z njimi lahko običajno svečo spremenite v prikupno svetilko. Senčnike preprosto namestite na kozarec brez pokrova, po želji odstranite še nalepko na sveči in postavite kamorkoli v stanovanje. Večji senčniki se prilegajo velikosti velike in srednje sveče, manjši pa so namenjeni za malo svečo. Na voljo je veliko različnih motivov, tudi glede na letni čas.

 

yankee candle senčnik

 

Svečniki: uporabljajo se za vzorčne sveče in čajne svečke. Namestimo jih lahko kjerkoli v prostoru, po eno ali več skupaj. Ker je površina teh svečk manjša kot ostalih, jih lahko za večjo koncentracijo prižgete po več hkrati ali pa celo izberete po dva različna vonja in s tem ustvarite svojega lastnega.