Prva YANKEE CANDLE trgovina

Prva YANKEE CANDLE trgovina

Najbolj priljubljena znamka ameriških dišečih sveč na svetu Yankee Candle se je podala na samostojno pot. Na Nazorjevi ulici 12 v središču Ljubljane smo namreč odprli prvo samostojno Yankee Candle trgovino pri nas, le korak stran od najbolj popularne ljubljanske ulice in glavnega središča mesta.

 

V elegantni majhni, a prostorni trgovini je na voljo največja, več kot 50 različnih vonjev obsežna, izbira kakovostnih, dolgotrajnih dišečih sveč ter dišav za dom, ki jih dopolnjujejo še elegantni dekorativni dodatki. Izbirate lahko med svečami v klasičnih oblikah v treh različnih velikostih, vzorčnimi svečkami in voski, čajnimi svečkami, dišavami v steklenici ter dišavami za avtomobil in manjše prostore. Nakupovanje v povsem novi, lično opremljeni trgovini z veliko svetlobe bo od sedaj naprej še bolj posebna izkušnja.

 

Obiščete nas lahko od ponedeljka do petka, od 10. ure do 19. ure, v soboto pa bomo z vami od 9. ure do 13. ure. Se že veselimo vašega obiska!

 

Na otvoritvi se je zbralo precejšnje število ljubiteljev dišav in sveč Yankee Candle, obiskal pa nas je tudi nekdanji košarkar Slavko Kotnik, ki je navdušen nad vonjem French Lavander. Spodaj pa še nekaj fotografij notranjosti trgovine ter utrinkov z otvoritve: