Nova božična kolekcija Yankee Candle

Nova božična kolekcija Yankee Candle

Mislim, da je že skrajni čas, da prižgete svoje praznično vzdušje. Pri tem z lahkoto pomaga Yankee Candle, saj boste preko lastnih čutnic lahko najhitreje pripotovali v praznično deželo. Tokrat je Yankee Candle zopet tradicionalno predstavil nove božične vonje za 2015. Ker vedno sledi trendom in željam, je tokrat na meniju sveč dokaj nenavadna skupinica glasilcev božiča. Kljub temu, se je barvna tematika ohranila, saj so izšle dve nenavadno rdeči, sveža in sijoča bela ter gozdno zelena. Preverjeno so najbolj varna izbira za še tako velikega Yankee Candle oboževalca.

 

Berry Trifle zajema dokaj prepoznavno kombinacijo rdečih malin in žametno stepene smetane. Sam koncept vonja je dokaj ekstravaganten, vendar hkrati zadosti željo po sladkem, sadnem in kremnem. Vaša punca, mama, sestra ali babica bodo navdušene nad to mešanico jagodičevja in sladke smetane. Z malinami se doseže sladek a hkrati kisel podton, obenem pa smetana na koncu poskrbi za kremno ravnovesje. Ravno dovolj sveže kisla, sladko kremna in žametno zlita. Preverjeno se Vam bodo pocedile sline ob prepoznavi kiselkastega a sladkega vonja.

 

Yankee Candle Berry Triffle

 

Bundle Up se uvršča med podobne linije vonja kot prepoznavni Soft Blanket ali Clean Cotton vendar s ščepcem praznikov. Poda enak občutek in vonj po opranem perilu, le z dodatkom zelenja. Kot bi se ponovno lahko zunaj igrali v svežih puhovkah. Akord borovca je sicer skoraj popolnoma nezaznaven, a prisoten. Ni najbolj tipičen božični vonj, a smo verjetno že navajeni zunanjih, svežih vonjev pri Yankee Candle. Domu dodajo svežino in poskrbijo za ostale moteče vonje.

 

Yankee Candle Bundle Up

 

Winter Glow vsekakor ni to, kar izgleda na prvi pogled. Nežno in dokaj nedolžno belo zunanjost spremlja nič kaj nežen vonj. Ima dokaj udaren vonj zelenih borovcev z mešanico čistega snega in sončnih žarkov. Sveča vsekakor ne bo ustrezala vsem, zakar sicer ni najbolj primerna kot slepo darilo. Bo pa vsekakor navdušila tiste, ki že imajo dobro izoblikovan okus za vonje. Odlično bo popestrila božični večer, saj bo skoraj oživela vaše umetno božično drevesce.

 

Yankee Candle Winter Glow

 

Cosy By The Fire ustvari domače vzdušje kot nobena druga sveča. Če je vaša dolgoletna želja sedenje ob kaminu s skodelico toplega kuhanega vina ali čaja, potem boste tokrat uslišani. Ima vse komponente, da se boste počutili doma še bolj varno in domače. Rahlo trpek, sladek vonj kuhanega vina doda svežino, cimet in klinčki poživijo in dodak zadimljenosti poskrbi za ''efekt'' kamina. Zelo ljub vonj, ki otopli srce in duha. Je vsekakor sveča s posebnim karakterjem in pooseblja tople trenutke.

 

Yankee Candle Cosy By The Fire